Voor al uw loodgietersweetjes

Badkamer verbouwen

Een badkamer gaat minder lang mee dan we soms hopen. Natuurlijk kun je een badkamer tientallen jaren blijven gebruiken, maar na verloop van tijd gaat de badkamer er oud uitzien. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, maar kan wel betekenen dat het misschien een goed moment is om de gehele badkamer eens opnieuw in te richten en te verbouwen.

Welke opties heb ik als ik mijn badkamer wil verbouwen?

De mogelijkheden bij een badkamer verbouwing zijn eigenlijk eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te koop. Bovendien is er met maatwerk heel veel te realiseren. De grens wordt eigenlijk enkel bepaald door je budget. Vooral maatwerk is immers erg duur.

Om inspiratie op te doen zou je naar diverse badkamerverkopers kunnen gaan en daar eens uitgebreid rond kunnen neuzen. Ga niet meteen op de eerste de beste aanbieding in, maar doe eerst eens wat idee├źn op. Ook zou je het internet af kunnen struinen, op zoek naar inspiratie om je eigen badkamer in te richten.

Offertes opvragen

Wanneer je een idee hebt hoe je de badkamer precies wil, is het tijd om offertes op te vragen. Je doet er verstandig aan om bij diverse bedrijven een offerte op te vragen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een badkamer en krijg je misschien nog tips waar je anders niet aan gedacht zou hebben. Bovendien zijn verkopers eerder geneigd in prijs te zakken als ze weten dat je bij meerdere bedrijven een offerte opvraagt dan wanneer ze de indruk krijgen dat je enkel bij hun om een prijsopgave hebt gevraagd.